... ...
top of page

УЛИЧНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Представяме Ви професионално асемблирано в България улично LED осветление в три продуктови линии и съответно с различен клас компоненти и технически параметри.

Поддържаме корпуси и компоненти на склад, както и основни готови продукти, но произвеждаме и по поръчка, като времето за изпълнение на поръчките е между 1 и 3 работни дни в зависимост обема и от моментното ни натоварване.

Не забравяйте че може да закупите всеки компонент или аксесоар поотделно!

Продуктовите линии включват продукти с мощност  от 10W и 300W като ползваме корпуси и различни компоненти и схемни решения, за да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти и техните обекти, а и не на последно място да сме адекватни на ценово чувствителния местен, а и на съседните страни специфичен пазар.

➤ Серия ,,Стандарт,,-LED осветители с високо качество и производителност на ниска цена произведени в България и 24 месеца гаранция!

➤ Серия ,, Профешънъл,,-Това е основната ни производствена линия за продукти с професионално приложение в инфраструктурни и градски проекти с високи изисквания към качество на компонентите и производителност заедно с 3 години гаранция и отлична цена.

➤ Серия ,,Експерт,,-Продукти с върхово качество изградени от върховите серии компоненти на световните лидери, асемблирани в България от професионалисти! Стандартна гаранция 5 години, опционална-7 години!