... ...
 

МОЩНИ СВЕТОДИОДИ

Категория за мощни светодиоди, подходящи за основно LED осветление: интериорно, външно, основно и декоративно, както и за специално светодиодно осветление: конвенционални и морски аквариуми, осветление за бижутерски магазини, осветление за витрини за плодове, зеленчуци, свежо месо и друго специализирано осветление, за което можем да ви предложим всички необходими компоненти, както и готови решения. Тук ще намерите само висококачествени продукти с гаранция и коректни технически параметри на изгодна цена.

Ние НИКОГА не бихме ви подвели за техническите параметри на нашите продукти и изделия. Факт, който отличава професионалистите в тази индустрия от некомпетентните търговци, които завишават техническите параметри в описанията си, разчитайки на  доверието ви.

Ние редовно извършваме контролни покупки и за съжаление, сред коректно представените фирми и продукти, все по-често се срещат такива със силно завишени и нереални параметри!

Пак поради обявени технически стойности при някои от търговците се оказва, че те са постигнали почти световни рекорди по производителност, фактор мощност, живот (теоретичен или лабораторно симулиран), като посочените параметри са за върхови или дори превишаващи върховите показатели, в комплект с взаимноизключващи се качества.

Всяка обявена техническа стойност или параметър в този сайт е истинска!