... ...
 

ИНДУСТРИАЛНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Представяме Ви професионално асемблирано в България индустриално LED осветление в три продуктови линии и съответно с различен клас компоненти и технически параметри.

Поддържаме продукти на склад, но произвеждаме по поръчка, като времето за изпълнение на поръчките е между 1 и 3 работни дни в зависимост обема и от моментното ни натоварване.

Не забравяйте, че може да закупите всеки компонент или аксесоар поотделно!

Всяка от продуктовите линии включва продукти с мощност между 15W и 1500W като ползваме еднакви корпуси и различни компоненти, и схемни решения, за да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти и техните обекти, а и не на последно място да сме адекватни на ценово чувствителния местен, а и на съседните страни специфичен пазар.

➤ Серия ,,Стандарт,,-LED осветители с високо качество и производителност на ниска цена произведени в България и 24 месеца гаранция!

➤ Серия ,, Профешънъл,,-Това е основната ни продуктова линия за продукти с професионално приложение в инфраструктурни и градски проекти с високи изисквания към качество на компонентите и производителност заедно с 3 години гаранция и отлична цена.

➤ Серия ,,Експерт,,-Продукти с най-високото възможно, качество изградени от върховите серии компоненти на световните лидери асемблирани в България от професионалисти! Стандартна гаранция 5 години, опционална-7 години!

 За да осигурим 100% контрол върху всички компоненти на всеки наш продукт, го произвеждаме ние, а всички необходими компоненти внасяме директно.

По този начин получавате всеки път продукт с най-високо съотношение цена-качество производителност.

Допълнително предимство за нашите клиенти е, че могат да получат и всеки компонент или аксесоар поотделно според нуждите си.