... ...
top of page

ТАБЛА /LED ИНФОРМАЦИОННИ ДИСПЛЕИ/

LED информационни дисплеи (течащ текст)-ние сме лидер в сегмента с най-много продадени/инсталирани съоръжения в страната!

Светодиодните(LED) информационни табла с течащ текст са модерно и прагматично решение, предоставящо изключителна гъвкавост и универсалност в многобройните приложения в почти всички сектори на икономиката. Светодиодните информационни табла представят по изключително атрактивен начин Вашето информационно или рекламно послание - и това е малка част от многобройните им приложения.

LED таблата с течащ текст се използват в промишлеността-предоставяйки информация за технологични процеси, както и за осигуряване на безопасносттапри производство, в пътната сигнализация, в обществени паркинги и гаражи, в търговски центрове, лечебни заведения, обществени сгради и много други, като ще отделим специализираните (табла за бензиностанции, за валутни бюра, аптечни светодиодни кръстове(LED) в отделни подкатегории.

В тази категория ще намерите всички видове основни видове светодиодни информационни табла с течащ текст, като накратко ще обясним по какво се различават.

По корпуса на светодиодите те биват два вида: DIP (Double In-line Package)и SMD-светодиоди за повърхностен монтаж или така наречените ,,дискретни елементи“.

По цветовете, използвани в един пиксел: едноцветни, двуцветни(от композицията на двата цвята се получават така наречените композитни цветове) и пълноцветни или RGB, като от трите основни цвята могат да се получат милиони цветове.

По своята контролна система, светодиодните информационни табла с течащ текст се делят на: табла с течащ текст и анимация, графични информационни табла-с управление на всеки отделен цвят посредством широчинно импулсна модулация (ШИМ)  в степени на сивото(условно), като получените цветове са броят на степените на ШИМ, повдигнати на втора или съответно трета степен според основните цветове в таблото.

По управление, също така, таблата от този тип са стробиращи(1:4, 1:8, 1:16 1:32 scan) и константни,като разликите са основно по избраната електронно-конструктивна схема.

В тази категория ще откриете почти всички видове информационни табла с размер, цвят и функционалност по Ваше желание и тригодишна гаранция, защото ние ги асемблираме тук, в България.

След като изберете цвета на излъчване и размера на модула, избран от Вас, ние можем да асемблираме LED дисплея за течащ текст, анимация или текст плюс графика в необходимия Ви размер и дори за сгъване-например да заобиколи колона на сграда или да пълзи от стена към таван.

Вашият светодиоден информационен дисплей може да бъде с физически разделени модули-например,по челото на стъпала и отново да излъчва Вашето послание.

В магазина ни в град Русе, може да видите и изберете своя информационен лед дисплей, както и,разбира се, да го поръчате от сайта ни.