... ...
 

СОЛАРНИ СИСТЕМИ ЗА LED ОСВЕТЛЕНИЕ И КОМПОНЕНТИ

Предлагаме ви фотоволтайчни панели, контролери за възобновяеми енергийни източници и проектиране и изграждане на соларни системи за светодиодно осветление.

Основно соларните панели в магазина ни са с поликристална технология, покрити с бронирано стъкло и солидна алуминиева рамка, те са предназначени за използване главно в системи за LED осветление, като могат да се oкомплектоват със съответните контролери (зарядни устройства) които могат да следят състоянието на геловата или литиево йонната батерия, автоматично да разпознават типа и, както и номиналното напрежение.

Контролерите с максимална мощност 5А , 10А и 15А 20А 30А са програмируеми, и посредством непрекъснатото следене на напрежението и големината на тока, разпознават ден и нощ и автоматично преминават от режим заряд в режим работа на консуматора(обикновенно светодиодно осветление)

С предлаганите компоненти можете да изградите автономни светодиодни осветителни системи на вилата, на лодки и яхти, в каравани и къмпинги, както и много други приложения които са ви необходими.

В случай на възникнала специална нужда на приложение, не се колебайте да се свържете с нас за да проектираме и направим необходимата ви система.

За разлика от повечето онлайн магазини, Stratuslight LTD е РЕАЛЕН производител на много електронни продукти и светодиодни решения!